Vaste baan

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in loondienst?

Met de toenemende ontwikkeling van data driven business in de mediasector, neemt ook de vraag naar sterke kandidaten toe. Dit kunnen managers op het gebied van Marketing Intelligence zijn, maar ook developers met R-expertise.

Wij kennen de markt. En de mensen.

227 Data Scientists kent de media- en contentsector als geen ander. Onze consultants hebben zelf tientallen jaren ervaring in deze wereld, en bij vrijwel alle grote mediabedrijven hebben zij persoonlijke ingangen.

Ook in de data science zijn we vertrouwd en we blijven ons verdiepen. Zo bespreken we de ontwikkelingen met mensen uit het veld, bezoeken we regelmatig congressen en events en verzamelen we relevant nieuws.

Zo kunnen wij een unieke link creƫren tussen de media- en contentsector, een wereld die rijk is aan data en mogelijkheden, en jou als data scientist.

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Of wil je gewoon eens sparren over je loopbaan? Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze actuele vacatures.

Niet al onze opdrachten staan online en bij nieuwe vacatures zoeken we allereerst in ons eigen bestand. Schrijf je bij ons in, zodat we op de hoogte zijn van jouw wensen en ervaringen.

Inschrijven

227 Data Scientists

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
T: 030- 307 4440
E: info@227datascientists.nl

OTYS Recruiting Technology © 227 Data Scientists