Ons team

Het vaste team van 227 Data Scientists bestaat uit de volgende mensen: 


Geert Meijer
(1965) is initiatiefnemer, oprichter en al meer dan 18 jaar drijvende kracht achter 227 Data Scientists en 227 Media. Hij is dagelijks in gesprek met de beste data scientists en dataprofessionals in Nederland. En ook met managers en directeuren met expertise op het vlak van data science en AI. Over loopbaanontwikkeling en/of de ontwikkeling als zelfstandig ondernemer/freelancer. Tevens gesprekspartner voor senior management over organisatie ontwikkeling en bemensing op het gebied van data science en content.

Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de content en media industry, waarvan ruim 10 jaar in directieposities bij Wolters Kluwer. Onder andere initiatiefnemer en directeur van het Internetcenter van Wolters Kluwer Nederland, daarvoor directeur van de juridische uitgeverij Kluwer en van Kluwer Opleidingen. Vanaf 2001 directeur en eigenaar van 227 Search BV, het moederbedrijf van 227 Data Scientists en 227 Media.


Bel Geert op 06-53832368 of e-mail Geert op geertmeijer@227datascientists.nl. Geert op Linkedin

 

Kristella Hak (1991) studeerde Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht en rondde in 2015 de master International Public Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam af.

In 2016 is ze fulltime bij 227 komen werken en zette samen met Geert Meijer 227 Data Scientists op. Ze is verantwoordelijk voor alle recruitment- en interimprocedures, het coachen van de freelancers en de dagelijkse aansturing van het team. Daarnaast werkt ze aan de data science community, marketing en events en ondersteunt ze bij product ontwikkeling en business development.

Bel Kristella op 06-83183477 of e-mail Kristella op kristellahak@227datascientists.nl. Kristella op Linkedin

 


Werner van Sprundel
(1988) studeerde af in Finance, Vastgoedkunde en Rechten en heeft zich gedurende en na zijn studies in toenemende mate ontwikkeld als data scientist. Hij heeft een algoritme ontwikkeld om woningprijzen te voorspellen en dat succesvol gepositioneerd en verkocht aan verschillende partijen. Momenteel richt hij zich voornamelijk op data science en data strategie binnen de financiële dienstverlening. Zijn ervaring is op gebied van strategie consulting en data science, waarbij het zijn passie is om data analytics te koppelen aan de “business” om zo toe te werken naar resultaten waar klanten ook echt iets aan hebben.

Bel Werner op 06-30321700 of e-mail Werner op wernervansprundel@227datascientists.nl 
Werner op Linkedin


 


Irene Luijendijk
(1983) is business development manager bij 227 Data Scientists sinds 2019. Met het oog op de steeds ontwikkelende markt, zeker aangaande innovatie binnen de IT in combinatie met data, is zij de verbindende factor tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Irene heeft sinds 2006 verschillende commerciële rollen bekleed binnen de arbeidsbemiddeling in IT. Na een aantal jaar bij Yacht te hebben gewerkt heeft zij de overstap gemaakt naar de hoek van Data en Innovatie. Ruime ervaring binnen de financiële en verzekeringswereld opgedaan, maar overall gezien vooral een relatiegedreven persoonlijkheid waarbij openheid en belangenbehartiging van alle betrokken partijen centraal staat.

Bel Irene op 06-53431016 of email Irene via ireneluijendijk@227datascientists.nl.
Irene op Linkedin

Tijmen Visser (1985) is een doorgewinterde Recruiter. Na 2 jaar voor de klas gestaan te hebben als leerkracht is hij bij toeval terecht gekomen in de arbeidsbemiddeling. Enkele jaren heeft hij gewerkt voor een klein werving & selectiebureau in de IT. Na een kleine uitstap bij een financieel projectdetacheerder is hij de laatste 6 jaar werkzaam geweest bij Yacht. Hier heeft hij zich ingezet voor detachering en werving & selectie van hoger opgeleide IT’ers. In de diverse rollen die hij heeft gehad lag altijd de focus op de kandidatenkant van de arbeidsbemiddeling.

Een goed oog voor de professional en écht luisteren naar wat hij wil en waar hij zou passen, dat geeft Tijmen de energie om elke dag de beste matches te maken. Tijmen gaat graag het gesprek aan met data specialisten en is binnen 227 verantwoordelijk voor een goede instroom van professionals.

Email Tijmen op tijmenvisser@227datascientists.nl
Tijmen op Linkedin

 


Ella Cordus
(1998) studeert Informatiekunde aan de Universiteit van Amsterdam. Als werkstudent bij 227 Data Scientists zoekt zij naar geschikte kandidaten om de pool met dataprofessionals steeds groter te maken. Daarnaast helpt ze ook met het ondersteunen van de marketing kant.

E-mail Ella op info@227datascientists.nl. Ella op LinkedIn.


Derek Dirks (1997) heeft dit jaar zijn bachelor Econometrie en Operationele Research aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Als werkstudent is hij o.a. bezig met het koppelen van data professionals aan nieuwe uitdagingen en is hij constant op zoek naar nieuwe data professionals om de 227 Data Scientists talent pool te versterken.

Email Derek op info@datascientists.nl. Derek op LinkedIn.

227 Data Scientists

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
T: 030- 307 4440
E: info@227datascientists.nl

OTYS Recruiting Technology © 227 Data Scientists