Werkwijze

227 Media maakt graag 'De beste match'. Om dat te kunnen doen, willen wij onze kandidaten goed leren kennen. Onze consultants hebben ruime ervaring in de mediasector en met de eisen die data driven business stelt, waardoor zij een goede gesprekspartner zijn met wie je de ‘ins en outs’ rond een specifieke vacature kunt bespreken. En natuurlijk kunnen zij je uiteraard ook helpen om je eigen loopbaan vorm te geven en de de keuzes te maken die bij jou passen.

Kandidatenbestand

Als je je inschrijft, komen jouw CV en gegevens in onze database terecht, zodat wij gericht voor je kunnen zoeken. Vaak vragen wij je ook nog om wat aanvullende gegevens, zodat het zoekprofiel helder is. Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig met jouw gegevens om. 227 Media stelt nooit gegevens van kandidaten zonder toestemming aan derden ter beschikking. Zodra zich een vacature aandient die past bij jouw profiel, zoeken wij discreet (per mail/telefoon) contact en peilen wij of je interesse hebt.

Gesprek

Ben je geïnteresseerd en zien wij een fit tussen jouw CV en wensen en een concrete vacature, dan plannen we een afspraak in voor een persoonlijk gesprek met een van onze consultants bij ons op kantoor. In dit interview, dat zo'n anderhalf uur in beslag neemt, gaan we dieper in op de uitkomsten van het persoonlijkheidsonderzoek, op de functie-inhoud en op je specifieke competenties, ervaring en wensen.

Overigens gaan we ook vaak dat persoonlijke gesprek aan als er nog geen sprake is van een concrete vacature of opdracht. Dit doen we via een uitgebreid telefoongesprek, maar vaak ook via een face-to-facegesprek bij ons op kantoor.

Begeleiding van de procedure

Ben jij (en zijn wij) na het gesprek nog steeds enthousiast over de match, dan stellen wij je – als de situatie daarom vraagt – anoniem voor aan de opdrachtgever, die vervolgens beslist of hij/zij wil kennismaken. Ook tijdens de gesprekken met de opdrachtgever blijft 227 Data Scientists jouw gesprekspartner en begeleider. Vaak blijft het contact ook bestaan nadat een kandidaat bij de nieuwe werkgever in dienst treedt.

Vacatures en inschrijven

Hier kun je zoeken naar Data Science vacatures vacatures of een totaaloverzicht van alle vacatures bekijken. Als je belangstelling hebt voor een vacature helpen wij je graag verder. Overigens worden niet alle vacatures die wij in portefeuille hebben op onze website gepubliceerd. Dit heeft te maken met de vertrouwelijkheid van sommige vacatures. Mocht er op dit moment geen passende vacature tussen staan, dan kun je je algemeen inschrijven. Voor overige mediavacatures verwijzen we je graag naar de website van 227 Media.
227 Data Scientists

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
T: 030- 307 4440
E: info@227datascientists.nl

OTYS Recruiting Technology © 227 Data Scientists