Opdrachtgevers

Geen branche beschikt over meer data kansen dan de media- en content industrie. Ongekende hoeveelheden (klant)data, enorme content verzamelingen en websites en apps die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. Grotendeels nog onontgonnen terrein. Voor de data specialist dan ook vruchtbare grond: deze boort nieuwe omzetstromen aan, werkt aan een wetenschappelijke doorbraak of realiseert nog onbekende kostenbesparingen.

Wij merken sinds medio 2015 dat de vraag naar data scientists bij ons klanten sterk toeneemt. Veel media/contentbedrijven zijn op zoek naar professionals op het vlak van web analytics, consumer insights, marketing en business intelligence, datamining enz. Daarom richten wij ons nu expliciet op deze groep met 227 Data Scientists.

De consultants van 227 Media hebben allen een ruime ervaring in de uitgeverij- en mediasector en zijn tevens goed thuis in de competenties die Data driven business vraagt. Wij "spreken de taal" en weten wat er speelt. De praktijk heeft geleerd dat juist dat onze grote kracht is en we daardoor beter in staat zijn om ook bij lastige vacatures en profielen dé juiste kandidaat voor u te vinden. Onder andere hebben wij inmiddels een pool opgebouwd van een kleine 200 bovengemiddeld goede data scientists die actief of latent op zoek zijn naar een nieuwe job of freelance opdracht. Dat heeft het voordeel dat wij in veel gevallen, ondanks de schaarste aan ervaren en écht goede mensen, toch snel kunnen schakelen.

Hoewel wij ons primair richten op de media- en content industrie, zijn wij vanzelfsprekend tevens goed in staat kandidaten te vinden voor posities binnen nevenliggende bedrijfssectoren zoals bijvoorbeeld Telecom, E-commerce, Energie, ea.

We leren u ook graag kennen. Bel ons gerust voor meer informatie of een afspraak op 0343-461255.
227 Data Scientists

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
T: 030- 307 4440
E: info@227datascientists.nl

OTYS Recruiting Technology © 227 Data Scientists